Huren bij GOLD Works

We zijn helemaal happy met onze GOLD Works workspace! We delen ‘m daarom graag met jou. We verhuren werkplekken aan onze GOLD Work Members en ook kun je onze locaties helemaal voor jezelf huren. 

GOLD Works locatie huren
Op zoek naar een inspirerende en energieke plek voor je vergadering, masterclass, workshop of fotoshoot in Apeldoorn? Of gewoon even gezellig afspreken met vriendinnen? Je bent heel erg welkom bij GOLD Works.  

Twee grote ruimtes
Wij beschikken over twee mooie ruimtes en een kleinere ruimte, die ook geschikt is voor 1-op 1 gesprekken of videobellen. Tijdens kantooruren, in de avond (vanaf 18:00 uur) en in het weekend zijn onze ruimtes in overleg te huren. De ruimtes zijn zeer flexibel in te richten.

Wij houden van een uitdaging!
Heb jij een bijzondere vraag? Het is onze uitdaging om er voor jou een onvergetelijke GOLD Works ervaring van te maken. 

Prijzen

Doordeweeks, na kantooruren:

  • In de avond, vanaf 18:00 uur  |  € 75

In het weekend:

  • Dagdeel  | € 175
  • Hele dag  | € 250
  • Heel weekend | € 450

Prijzen ex. BTW

Wil je er ook lekker bij eten? We verrassen je graag met een heerlijke lunch. De kosten hiervan zijn vanaf € 15 per persoon. Andere wensen? Helpen we je ook graag mee! 

Wil jij graag Gold Works huren? Nice, very welcome! Laat het ons weten.

GOLD Works Member: zoveel meer dan een werkplek

Kom gratis kennismaken
Een dagje aanschuiven? Dat kan natuurlijk! Je bent altijd welkom bij Gold Works. We werken hard maar wisselen dat graag af met lekkere koffie of een goed gesprek. En een borrel op z’n tijd mag natuurlijk niet ontbreken. Een keer je laptop bij ons open klappen? Dat kan altijd. Wifi, koffie en gezelligheid included dus!

> Dagje gratis aan de slag? 

 Werkplek huren in Apeldoorn
Ben je op zoek naar een werkplek voor jezelf? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Behalve onze werkplekken hebben we een aantal gezellige zithoekjes, waar je ook even kan chillen of bijpraten. Wil je een keer ‘proefzitten’ en sfeer proeven? Je bent meer dan welkom met je laptop!

Werkplek én community: GOLD Works Membership
Wij geloven dat een werkplek meer is dan alleen een bureau en een stoel. Die kun je immers overal neerzetten. Wij geloven in de kracht van een inspirerende omgeving met inspirerende mensen. Een plek waar je in een energieke vibe aan de slag kunt met je bedrijf! Ontwikkeling als persoon en ondernemer staan centraal. Wij supporten elkaar, delen kennis, gunnen elkaar omzet en geven elkaar zo nu en dan een liefdevolle kick-in-the-butt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is het Gold Works Membership zeker wat voor jou! 

GOLD Works Membership: alle voordelen op een rij

> Wifi, koffie, thee, koeken, fruit, fris en borrels én een volle koelkast included!
> Je hebt 24/7 toegang tot het kantoor
> Collega’s waar je heel blij van wordt
> Toegang tot exclusieve GOLD Works Member-only events

> Je huurt all-inclusive bij ons voor € 175  ex. btw per maand*

*Bijna vol!
Onze werkplekken zijn in trek! We zitten op dit moment bijna vol. Wil je ook Gold Works Member worden? Aarzel niet en laat het ons daarom snel weten.

Menu