Memberships

Voor ondernemers die willen groeien

Gold Works Memberships

One Day€ 75 per dag
  • 1 dag werken in onze co-working space
Weekly€ 200 per maand
  • 1 dag per week werken in onze co-working space
  • ✔️ Je maakt deel uit van onze Gold Works Community en doet inspiratie op voor werken aan je business / persoonlijke groei / fun / connectie / herkenbaarheid
  • ✔️ Huren van kantoorruimte buiten kantooruren

GOLD Works Member: zoveel meer dan een werkplek

Kom gratis kennismaken
Een dagje aanschuiven? Dat kan natuurlijk! Je bent altijd welkom bij Gold Works. We werken hard maar wisselen dat graag af met lekkere koffie of een goed gesprek. En een borrel op z’n tijd mag natuurlijk niet ontbreken. Een keer je laptop bij ons open klappen? Dat kan altijd. Wifi, koffie en gezelligheid included dus!

> Dagje gratis aan de slag? 

 Werkplek huren in Apeldoorn
Ben je op zoek naar een werkplek voor jezelf? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Behalve onze werkplekken hebben we een aantal gezellige zithoekjes, waar je ook even kan chillen of bijpraten. Wil je een keer ‘proefzitten’ en sfeer proeven? Je bent meer dan welkom met je laptop!

Werkplek én community: Gold Works Vip Membership
Wij geloven dat een werkplek meer is dan alleen een bureau en een stoel. Die kun je immers overal neerzetten. Wij geloven in de kracht van een inspirerende omgeving met inspirerende mensen. Een plek waar je in een energieke vibe aan de slag kunt met je bedrijf! Ontwikkeling als persoon en ondernemer staan centraal. Wij supporten elkaar, delen kennis, gunnen elkaar omzet en geven elkaar zo nu en dan een liefdevolle kick-in-the-butt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan is het Gold Works Membership zeker wat voor jou! 

*Bijna vol!
Onze werkplekken zijn in trek! We zitten op dit moment bijna vol. Wil je ook Gold Works VIP Member worden? Aarzel niet en laat het ons daarom snel weten.

Gold Works vergaderruimte huren

We zijn helemaal happy met onze GOLD Works workspace! We delen ‘m daarom graag met jou. Naast de verhuur van werkplekken aan onze Gold Work Members verhuren we onze locaties ook apart. 

Op zoek naar een inspirerende en energieke plek voor je vergadering, masterclass, workshop of fotoshoot in Apeldoorn? Je bent heel erg welkom bij GOLD Works.