Maak kennis met onze Gold Members!

Deze ambitieuze vrouwelijke ondernemers werken allemaal bij Gold Works. Benieuwd naar hun bedrijven? Of wil je weten wat ze graag drinken? Lees verder…

Instagram
Gold Members - Adelina

Adelina

“Ik ben een sambal lover, hoe heter hoe beter! En elke schoolvakantie neem ik vakantie!”

Adelina in 5 woorden: Vrijheid, ondernemen, niet opgeven, ongeduldig.
Wat drink je overdag: “Thee en water.”
En je favo drankje ‘s avonds?Droge witte wijn, Radler of groene ijsthee.”

Eendaagse & Online Geboorte Academie

Ik ben Adelina van Gurp, getrouwd met Pat, moeder van 2 kids, jarenlang verloskundige geweest en nu eigenaresse van de Eendaagse & Online Geboorte Academie sinds 2018. Ik help zwangeren en hun partners die niet zitten te wachten op een zweverige pufclub!

Met de Eendaagse Geboorte Academie geef ik elke week een eendaagse groepscursus en meestal 1x per week een privé cursus bij mij of bij de mensen thuis. De Online Geboorte Academie is een online zwangerschapscursus die je waar en wanneer je maar wilt op elk device kunt bekijken! Ik heb nog zoveel ideeën om mijn bedrijf uit te breiden! Wanneer ik niet IN maar AAN mijn bedrijf werk, zit ik het liefst bij GOLD Works!

Instagram
LinkedIn
Gold Members - Bea

Bea

“Tikkeltje chaotisch, suikerfreak, heb altijd handcrème bij me, music is life.”

Bea in 5 woorden: Betrokken, vrolijk, deadlinewerker, sportief en nieuwsgierig.
Wat drink je overdag: “Groene thee.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Whiskey.”

BD Communicatie

Ik ben Bea Draaisma, 48 jaar en zelfstandig communicatieadviseur onder de naam BD Communicatie. Ik ben allround inzetbaar en heb veel ervaring in allerlei organisaties. Momenteel werk ik vooral veel bij de overheid. Saai is het daar zeker niet! Ik vind het heerlijk om mensen met elkaar te verbinden, daarom vind ik mijn vak zo leuk. Kan jouw organisatie wel wat extra communicatiekracht gebruiken? Dan help ik je graag!

Instagram
LinkedIn
Gold Members - Maartje

Maartje

“In trainingspak op kantoor – hard werken – jas aan – hak op de tak – energiek, that’s me!”

Maartje in 5 woorden: Verbinder, hustler, concepten bedenker en inspirator.
Wat drink je overdag: “Dubbele espresso met glas water.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Mojito.”

The Red Bird Company

Hi! Maartje hier. Nice to meet you! Boysmom en samen met Stephan. Een aantal jaar geleden ben ik uit het niets (ambtenaar, geen ondernemersfamilie) voor mezelf gestart. Er ging een wereld voor me open. Alles wat je kan bedenken, kun je uitvoeren. Wat een vrijheid! Maar goed – het is wel handig als je er in the end op je bankrekening wat aan overhoudt. Mijn eerste jaren zaten vol van veel ‘leergeld’ en ‘leertijd’.

Op dit moment werk ik als communicatie zzp-er bij The Red Bird Company. Daarnaast ben ik co-creator van GOLD Works vanuit de absolute overtuiging dat je samen zoveel verder komt dan alleen. Verder heb ik (nu op een laag pitje) een Tante Tan (tanning salon aan huis).

Mijn grootste uitdaging is: focus houden. Ik vind het superleuk om iets te starten en nog steeds heb ik vijftig domeinnamen en minimaal zoveel plannen per dag. Kom vooral eens koffie met me doen!

Instagram
LinkedIn
Instagram
Gold Members - Robine

Robine

“Every day I’m husteling.”

Robine in 5 woorden: Sneakers, smile, sun, smart en sjips.
Wat drink je overdag: “Cola zero.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Piña Colada op het terras en thee op de bank.”

Content Creator | GIF-Maker

Hi! Ik ben Robine. In 2018 ben ik gestart met mijn bedrijf Mrs. Website en dat beviel me erg goed! Inmiddels heb ik mijn focus breder gelegd en noem ik me Sr. Content Creator. Hiermee help ik ondernemers bij het maken van creatieve content zoals social content en GIF’s. Hierbij werk in met mijn lievelingstools zoals Canva & Procreate.

Als co-owner van GOLD Works geniet ik dagelijks van mijn fijne werkplek in onze zonnige co-working space in Apeldoorn. Samen met Maartje, Simone & Shantall run ik GOLD Works, kom je een keer langs?

Instagram
LinkedIn
Gold Members Shantall

Shantall

“Ik lach veel en doe vaak heel gek. Hobby’s? Gewoon mijn leven!”

Shantall in 5 woorden: Gepassioneerd, energiek, enthousiast, creatief & zelfverzekerd.
Wat drink je overdag: “Een perfecte Latte Macchiato met havermelk van Oatly met veeeeel schuim! “
En je favo drankje ‘s avonds? “Gin-Tonic met Bloom Gin en Fever Tree tonic met vers rood fruit in een coppa-glas! “

Shantall Rovers | Vision School

Opgegroeid op een eiland draag ik mijn hele leven het eilandgevoel bij me. Ik ben dat kleine meisje dat schaterlachend op het strand zit, zandkastelen bouwend en schelpjes zoekend. Maar het eiland staat voor meer dan palmbomen en plezier. Het is ook een eiland van ruimte, die helemaal van jou is. Waar jij kan doen wat je het liefste wil. Een ruimte om te ontdekken wie je bent, en om alles te doen op je eigen manier.

Voor die leefwijze sta ik. Het is hoe ik ben opgevoed, en het is wat ik alle kinderen en volwassenen gun in hun leven. Het komt dan ook terug in alles wat ik doe. Met mijn trainingen en workshops laat ik ondernemende vrouwen zien wat hun vision on your higher self is, en hoe je die helemaal de ruimte geeft in je bedrijf en je leven.

Maar waarom leren we dat pas als we volwassen zijn, als we al tegen zoveel dingen zijn aangelopen? Dat is toch zonde? Daarom heb ik Vision School opgericht. Daar geef ik workshops Vision Boards for kids. Worden wie je bent, dat is een life skill. Los van alle vakken, op school leren hoe je jezelf kunt worden. Los van de vraag wat je ‘later wil worden’. Je kan alles worden wat je wilt, zolang je jezelf niet uit het oog verliest! Als we dat leren, als we leren hoe je je eigen ruimte inneemt, en hoe je anderen hun ruimte gunt, vormen we samen een prachtige eilandengroep. Kom je ook een keertje bij de eilandengroep GOLD Works een drankje doen?

Instagram
LinkedIn
Gold Members Anouk

Anouk

Ik ben gek op reizen en met mijn werk voldoende vrijheid creëren om dit veel te doen is mijn ultieme doel. Ook ben ik dol op kennis en leren; hoe meer, hoe beter. 

Anouk in 5 woorden: Positief, ordelijk, harde werker, vindingrijk en doortastend
Wat drink je overdag“Thee en cola zero.“
En je favo drankje ‘s avonds? “Rode wijn, baco en Gin-Tonic”

Slaapcoaching & Newborn cursus

Hoi, Ik ben Anouk, getrouwd met Robin, moeder van 2 topdochters en eigenaar van De Slaapclub. Met mijn achtergrond als orthopedagoog en expertise over slaap, help ik ouders van kinderen die slaapproblemen hebben. Wist je dat dit het geval is bij 1 op de 4 kinderen? Genoeg te doen dus!

Naast het bieden van slaapcoaching heb ik een online newborncursus waar (aanstaande) ouders alles leren wat je moet weten over het leven met een baby. Alles waar ouders urenlang op Googlen, dat vertel ik ze in een overzichtelijke, theoretische en nuchtere cursus. Absoluut geen moeke-cursus dus. De cursus werkt met videomodules, dus te volgen wanneer ouders dit het beste uitkomt.

Ik hoop in de toekomst zoveel mogelijk oververmoeide ouders hun nachtrust weer terug te geven, en aanstaande ouders met zelfvertrouwen hun gezinsleven te laten starten. Want als je weet wat je kan verwachten, weet waarom dingen zijn zoals ze zijn én wat je hier aan kan doen, maakt dat het leven een stuk fijner. Dat laatste geldt ook voor ondernemen. Superfijn dus dat Gold Works bestaat, waar ik gebruik mag maken van alle onderneem-ervaring en kennis van mijn co-workers, en het ook nog eens heel gezellig is!

Instagram
LinkedIn
Gold Members Iris

Iris

“Dance like nobody is watching!”

Iris in 5 woorden: Verbinder, nieuwsgierig, rake vragen, dancing queen, chocolademonster
Wat drink je overdag: “Gemberthee”
En je favo drankje ‘s avonds? “Gin-Tonic en witte wijn!”

Iris van Wieringen | Online Business Coach

Hi leukerd!

Ik ben Iris! Getrouwd met Ruben en mama van Saar (8 jaar) & Noud (5 jaar).

In 2019 ben ik gestart met ondernemen en na veel persoonlijke en strategische groei ben ik op dit moment business coach. Ik help online ondernemers om hun (nu nog) bescheiden potentie op dat podium te zetten. En met hun eigen strategie helemaal de spotlight te pakken.

Als NLP Master doe ik dit in mijn coachtrajecten voornamelijk door die rake vraag te stellen die jouw kijk op de wereld verandert, door alleen maar te luisteren naar de informatie die jij allang in je hebt.

Verbinding met jezelf en met de ander is hierbij het allerbelangrijkst. Daarom zit ik ook zo lekker op mijn plek bij Gold. Die verbinding hier is namelijk goud.

Daarnaast ga ik ook gewoon lekker op de actiemodus. Gewoon ‘doen’ dus!’

LinkedIn
Gold Members Marieke

Marieke

“Ik heb echt afwisseling nódig. Als ‘t te saai, standaard of gestructureerd wordt, ga ik zelf wel weer op zoek naar verandering.”

Marieke in 5 woorden: Nuchter, energie, ik-zet-mijzelf-altijd-op-1, sportief.
Wat drink je overdag: “Eerst koffie! Daarna drink ik liters thee.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Wijn. In alle soorten en smaken.”

Marieke | Feel Good at Work

Do you feel Good at Work?

Hi, ik ben Marieke! Getrouwd en een echte jongensmama van 2 stoere boys.

Ik ben het typische voorbeeld van jarenlang niet fijn voelen op het werk. Het heeft zeker 15 jaar geduurd voordat ik eindelijk mijn ideale baan vond.

In 2018 startte ik als zelfstandig loopbaancoach.

Tijdens het coachen ervaarde ik dat het om meer ging dan alleen werk. Dat werk pas écht leuk wordt en je je pas goed kunt voelen op je werk als het complete plaatje klopt. In 2021 was dit de start van Feel Good at Work!

En sindsdien heb ik dé baan die mij laat voelen dat ik op mijn plek zit, die mij voldoening geeft en waar ik eindeloos in kan groeien. Ik luister volledig naar mijn eigen dromen en wensen! En dat is wat ik anderen ook het allerliefste gun!
Voor mij voelt het sindsdien nooit meer als werken! En, ik heb weer energie voor 10 om, naast mijn werk, ook te sporten, te borrelen met vriendinnen, tijd te maken voor mijn partner én er op uit te gaan met de boys. Ik kan nu dus echt ja antwoorden op de vraag “Do you feel good at work?”

Instagram
LinkedIn

Jouw naam hier?

Gold Member worden?

Kom je uit omgeving Apeldoorn? Ben je op zoek naar een inspirerende, fijne werkplek in het centrum voor 5 dagen per week?

Neem contact met ons op en kom een keer langs, je bent van harte welkom!