Maak kennis met onze Gold Members!

Deze ambitieuze vrouwelijke ondernemers werken allemaal bij Gold Works. Benieuwd naar hun bedrijven? Of wil je weten wat ze graag drinken? Lees verder…

Instagram
Gold Members - Adelina

Adelina

“Ik ben een sambal lover, hoe heter hoe beter! En elke schoolvakantie neem ik vakantie!”

Adelina in 5 woorden: Vrijheid, ondernemen, niet opgeven, ongeduldig.
Wat drink je overdag: “Thee en water.”
En je favo drankje ‘s avonds?Droge witte wijn, Radler of groene ijsthee.”

Eendaagse & Online Geboorte Academie

Ik ben Adelina van Gurp, getrouwd met Pat, moeder van 2 kids, jarenlang verloskundige geweest en nu eigenaresse van de Eendaagse & Online Geboorte Academie sinds 2018. Ik help zwangeren en hun partners die niet zitten te wachten op een zweverige pufclub!

Met de Eendaagse Geboorte Academie geef ik elke week een eendaagse groepscursus en meestal 1x per week een privé cursus bij mij of bij de mensen thuis. De Online Geboorte Academie is een online zwangerschapscursus die je waar en wanneer je maar wilt op elk device kunt bekijken! Ik heb nog zoveel ideeën om mijn bedrijf uit te breiden! Wanneer ik niet IN maar AAN mijn bedrijf werk, zit ik het liefst bij GOLD Works!

Instagram
LinkedIn
Gold Members - Bea

Bea

“Tikkeltje chaotisch, suikerfreak, heb altijd handcrème bij me, music is life.”

Bea in 5 woorden: Betrokken, vrolijk, deadlinewerker, sportief en nieuwsgierig.
Wat drink je overdag: “Groene thee.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Whiskey.”

BD Communicatie

Ik ben Bea Draaisma, 48 jaar en zelfstandig communicatieadviseur onder de naam BD Communicatie. Ik ben allround inzetbaar en heb veel ervaring in allerlei organisaties. Momenteel werk ik vooral veel bij de overheid. Saai is het daar zeker niet! Ik vind het heerlijk om mensen met elkaar te verbinden, daarom vind ik mijn vak zo leuk. Kan jouw organisatie wel wat extra communicatiekracht gebruiken? Dan help ik je graag!

Instagram
Instagram
LinkedIn
LinkedIn
LinkedIn
Gold Members - Suzanne

Suzanne

“Ik lunch elke dag met verse zelfgemaakte salades. Verder ben ik een avondmens: ik start mijn werkdag nooit voor 9.00 uur en werk geregeld in de avond nog en ben erg gehecht aan vaste rituelen.”

Suzanne in 5 woorden: Gedreven, organisatietalent, communicatiedier, natuurliefhebber en politiek sensitief.
Wat drink je overdag: “Koffie in de ochtend en gemberthee in de middag.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Thee en water.”

Proparte Advies & Participatiecursus

Hi, ik ben Suzanne!

Ik ben in de jaren ’90 opgeleid als planoloog, waarna ik mij met een volle bak enthousiasme heb gestort op alles wat er gebeurt in het ruimtelijk domein. Mijn hart gaat sneller kloppen van participatieprocessen en duurzame gebiedsontwikkeling.

Daarom ben ik, na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij verschillende overheden en in het bedrijfsleven gestart als zelfstandig ondernemer. Sinds 1 juli 2020 ben ik eigenaar van Proparte Advies en sinds november 2020 ben ik (samen met compagnon Saskia) mede-eigenaar van Participatiecursus. Met deze twee bedrijven adviseer ik organisaties over participatieprocessen en help ik ze om participatie te verbeteren.

Elke dag biedt volop afwisseling met nieuwe uitdagingen. Waarbij ik met creativiteit en lef zoek naar de juiste oplossingen voor mijn opdrachtgevers. Mijn werkplek bij GOLD Works helpt daar enorm bij. De inspiratie en energie van mijn collega’s bij GOLD Works halen het beste in mij naar boven. Gaaf toch?

Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Gold Members - Antonette

Antonette

“Ik schrijf even snel als dat ik praat.”

Antonette in 4 woorden: Spontaan, creatief, outdoorsy en avontuurlijk.
Wat drink je overdag: “Koffie.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Rode wijn.”

Avontuurlijke Vrouwen, We12travel, Wandelen op de Veluwe &  NieuwZeelandInfo

Hi, mijn naam is Antonette. Ik ben eigenaar van We12travel outdoor blog – een persoonlijke blog over het buitenleven in combinatie met reizen. Daarnaast ben ik de host van de Podcast voor Avontuurlijke Vrouwen en run ik websites over Nieuw-Zeeland en wandelen op de Veluwe. Ik heb mijn werk zo ingericht dat ik het vanaf overal kan doen. Vanuit GOLD Works, mijn huisje in het bos of vanaf de andere kant van de wereld. Ik ben ongeveer eenderde van het jaar op reis voor mijn werk en droom ervan om een eigen huisje rondom de Zweedse poolcirkel te kopen.

Instagram
LinkedIn
Gold Members - Maartje

Maartje

“In trainingspak op kantoor – hard werken – jas aan – hak op de tak – energiek, that’s me!”

Maartje in 5 woorden: Verbinder, hustler, concepten bedenker en inspirator.
Wat drink je overdag: “Dubbele espresso met glas water.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Mojito.”

The Red Bird Company

Hi! Maartje hier. Nice to meet you! Boysmom en samen met Stephan. Een aantal jaar geleden ben ik uit het niets (ambtenaar, geen ondernemersfamilie) voor mezelf gestart. Er ging een wereld voor me open. Alles wat je kan bedenken, kun je uitvoeren. Wat een vrijheid! Maar goed – het is wel handig als je er in the end op je bankrekening wat aan overhoudt. Mijn eerste jaren zaten vol van veel ‘leergeld’ en ‘leertijd’.

Op dit moment werk ik als communicatie zzp-er bij The Red Bird Company. Daarnaast ben ik co-creator van GOLD Works vanuit de absolute overtuiging dat je samen zoveel verder komt dan alleen. Verder heb ik (nu op een laag pitje) een Tante Tan (tanning salon aan huis).

Mijn grootste uitdaging is: focus houden. Ik vind het superleuk om iets te starten en nog steeds heb ik vijftig domeinnamen en minimaal zoveel plannen per dag. Kom vooral eens koffie met me doen!

Instagram
LinkedIn
Instagram
Gold Members - Robine

Robine

“Every day I’m husteling.”

Robine in 5 woorden: Sneakers, smile, sun, smart en sjips.
Wat drink je overdag: “Cola zero.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Piña Colada op het terras en thee op de bank.”

Content Creator | GIF-Maker

Hi! Ik ben Robine. In 2018 ben ik gestart met mijn bedrijf Mrs. Website en dat beviel me erg goed! Inmiddels heb ik mijn focus breder gelegd en noem ik me Sr. Content Creator. Hiermee help ik ondernemers bij het maken van creatieve content zoals social content en GIF’s. Hierbij werk in met mijn lievelingstools zoals Canva & Procreate.

Als co-owner van GOLD Works geniet ik dagelijks van mijn fijne werkplek in onze zonnige co-working space in Apeldoorn. Samen met Maartje, Simone & Shantall run ik GOLD Works, kom je een keer langs?

Instagram
LinkedIn
Gold Members - Jeanine

Jeanine

Als ik in een bouwmarkt ben, doe ik altijd dansjes. Daar is namelijk zoveel ruimte en altijd muziek!

Jeanine in 5 woorden: Witte gympen, vrolijk, thee met koekjes en toekan.
Wat drink je overdag: Thee, en dan in zo’n groot glas, niet in zo’n mieterig twee-slokken-en-het-is-op-kopje.
En je favo drankje ‘s avonds? “Bier.”

Gek op teksten schrijven

Hey! Ik ben Jeanine van Brummen en het is mijn missie om iedereen te laten zien hoe leuk en waardevol coaches zijn. Om die missie te bereiken help ik coaches om op een persoonlijke en waardevolle manier zichtbaar te zijn. Door ze te laten ontdekken wat hun eigen stijl is, hun eigen verhaal en welke kennis ze kunnen delen.

Waarom ik dat doe? Omdat ik uit eigen ervaring weet hoe goed een coach kan helpen. En hoe je als coach al vertrouwen kunt opbouwen met een klant, nog voordat je ze in het echt hebt ontmoet. Als jij laat zien wie je bent en waarom je doet wat je doet, kunnen je klanten beter zien waarom ze jou moeten hebben. Want hé, wie wil er nou niet werken met een leuk persoon?

Ik in ieder geval wel! En daarom zit ik ook bij GOLD Works, daar barst het van de leuke personen!

Instagram
LinkedIn
Gold Members - Linda

Linda

“Een rommelkont als het om spullen gaat (ondanks mijn organisatietalent en gestructureerde manier van werken) en dus altijd mijn sleutels kwijt 😊.

Linda in 5 woorden: Organisator pur sang, verbinder, sportief, resultaatgericht en zorgzaam.
Wat drink je overdag: “Thee en water, liefst met verse munt.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Hetzelfde als overdag, met af en toe een glaasje wijn (rood of droge witte).”

OfficeLinda

Hi, ik ben Linda Wichink Kruit, een Deventerse mama van 3 kids en getrouwd met Ronald. Uit nieuwsgierigheid naar het ondernemerschap én omdat ik ondernemers kan helpen hun ambities waar te maken, ben ik in 2020 gestart met OfficeLinda. OfficeLinda adviseert, regelt en bemiddelt in wat er nodig is voor de ondernemer, de corebusiness of het project.

Met mijn jarenlange inzet als officemanager heb ik een brede kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van ondersteunende en secretariële werkzaamheden, timemanagement, procesverandering en organisatorische ontwikkelingen. Deze ervaringen in combinatie met mijn persoonlijke kwaliteiten zijn de kracht van OfficeLinda.

Aan mij heb je een goede sparringpartner; een klankbord die meedenkt, oplossingen aanreikt en uitvoert.

LinkedIn
LinkedIn
Instagram
Instagram

Saskia

“Geen dag is hetzelfde en mijn leven is nooit saai.”

Saskia in 5 woorden:  Enthousiast, doorzetter, vol met ideeën, strategisch en praktisch, resultaat gericht
Wat drink je overdag: “Thee.”
En je favo drankje ‘s avonds? ” Thee, rosé, pina colada, of port.”

KidsErOpUit Media, It’s all about community & Participatiecursus

Hoi, leuk om kennis te maken! Saskia Fokkema, trotse moeder van twee tieners. Het leven is te kort om één ding te doen, dus heb ik meerdere bedrijven. Je stopt mij niet snel in een hokje en ik ben gek op nieuwe dingen doen en leren. Dat gaat het beste als ondernemer, dus heb ik mijn ambtenarenbestaan vaarwel gezegd.
Met mijn bedrijf ‘It’s all about community’ werk ik op het gebied van projectmanagement en (bewoners)participatie, vooral voor opdrachtgevers in het publieke domein. Samen met GOLD Works-lid Suzanne ben ik eigenaar van Participatiecursus.nl. Daarnaast maak ik de ParticipatiePodcast. KidsErOpUit Media is mijn eerste bedrijf, hier ben ik hoofdredacteur en zorg ik samen met een team van 15 bloggers voor mooie content en campagnes over vakanties en uitjes met kinderen. Het leukste vind ik om te werken aan opdrachten waarbij ik kennis en vaardigheden vanuit mijn bedrijven kan combineren.
Oh ja, ook nog co-creator van GOLD Works, de co-working space die m’n tweede thuis is geworden. Never a dull moment dus!
Instagram
LinkedIn
Gold Members Shantall

Shantall

“Ik lach veel en doe vaak heel gek. Hobby’s? Gewoon mijn leven!”

Shantall in 5 woorden: Gepassioneerd, energiek, enthousiast, creatief & zelfverzekerd.
Wat drink je overdag: “Een perfecte Latte Macchiato met havermelk van Oatly met veeeeel schuim! “
En je favo drankje ‘s avonds? “Gin-Tonic met Bloom Gin en Fever Tree tonic met vers rood fruit in een coppa-glas! “

Shantall Rovers | Vision School

Opgegroeid op een eiland draag ik mijn hele leven het eilandgevoel bij me. Ik ben dat kleine meisje dat schaterlachend op het strand zit, zandkastelen bouwend en schelpjes zoekend. Maar het eiland staat voor meer dan palmbomen en plezier. Het is ook een eiland van ruimte, die helemaal van jou is. Waar jij kan doen wat je het liefste wil. Een ruimte om te ontdekken wie je bent, en om alles te doen op je eigen manier.

Voor die leefwijze sta ik. Het is hoe ik ben opgevoed, en het is wat ik alle kinderen en volwassenen gun in hun leven. Het komt dan ook terug in alles wat ik doe. Met mijn trainingen en workshops laat ik ondernemende vrouwen zien wat hun vision on your higher self is, en hoe je die helemaal de ruimte geeft in je bedrijf en je leven.

Maar waarom leren we dat pas als we volwassen zijn, als we al tegen zoveel dingen zijn aangelopen? Dat is toch zonde? Daarom heb ik Vision School opgericht. Daar geef ik workshops Vision Boards for kids. Worden wie je bent, dat is een life skill. Los van alle vakken, op school leren hoe je jezelf kunt worden. Los van de vraag wat je ‘later wil worden’. Je kan alles worden wat je wilt, zolang je jezelf niet uit het oog verliest! Als we dat leren, als we leren hoe je je eigen ruimte inneemt, en hoe je anderen hun ruimte gunt, vormen we samen een prachtige eilandengroep. Kom je ook een keertje bij de eilandengroep GOLD Works een drankje doen?

Instagram
Gold Members Anouk

Anouk

Ik ben gek op reizen en met mijn werk voldoende vrijheid creëren om dit veel te doen is mijn ultieme doel. Ook ben ik dol op kennis en leren; hoe meer, hoe beter. 

Anouk in 5 woorden: Positief, ordelijk, harde werker, vindingrijk en doortastend
Wat drink je overdag: Thee en cola zero.
En je favo drankje ‘s avonds? “Rode wijn, baco en Gin-Tonic”

Slaapcoaching & Newborn cursus

Hoi, Ik ben Anouk, getrouwd met Robin, moeder van 2 topdochters en eigenaar van De Slaapclub. Met mijn achtergrond als orthopedagoog en expertise over slaap, help ik ouders van kinderen die slaapproblemen hebben. Wist je dat dit het geval is bij 1 op de 4 kinderen? Genoeg te doen dus!

Naast het bieden van slaapcoaching heb ik een online newborncursus waar (aanstaande) ouders alles leren wat je moet weten over het leven met een baby. Alles waar ouders urenlang op Googlen, dat vertel ik ze in een overzichtelijke, theoretische en nuchtere cursus. Absoluut geen moeke-cursus dus. De cursus werkt met videomodules, dus te volgen wanneer ouders dit het beste uitkomt.

Ik hoop in de toekomst zoveel mogelijk oververmoeide ouders hun nachtrust weer terug te geven, en aanstaande ouders met zelfvertrouwen hun gezinsleven te laten starten. Want als je weet wat je kan verwachten, weet waarom dingen zijn zoals ze zijn én wat je hier aan kan doen, maakt dat het leven een stuk fijner. Dat laatste geldt ook voor ondernemen. Superfijn dus dat Gold Works bestaat, waar ik gebruik mag maken van alle onderneem-ervaring en kennis van mijn co-workers, en het ook nog eens heel gezellig is!

LinkedIn

Wendy

“Don’t wish for it, do it!! Alleen jij kan jouw dromen waarmaken, dus ga ervoor!”

Wendy in 5 woorden: Enthousiast, persoonlijk, organiseert, verbindt, sportief.
Wat drink je overdag: “Espresso en veel water.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Een goed glas wijn.”

SoBlom Secretariaat & Organisatie

Ik ben Wendy Blom. Moeder van Julian, vriendin van Dani en een organisatorisch talent. Ik houd ervan om alles tot in de puntjes te verzorgen, bijeenkomsten te organiseren, mensen en initiatieven aan elkaar te verbinden, en mijn opdrachtgevers te ontzorgen. Daar word ik blij van, en mijn opdrachtgevers ook!

Op dit moment werk ik voor een aantal grote ondernemersverenigingen in Apeldoorn en omgeving. Voor hen doe ik eigenlijk alles wat normaal gesproken het bestuur doet. Dus ik houd de ledenadministratie bij, zorg ervoor dat de website up-to-date is, verzorg de communicatie met de leden en andere stakeholders, schrijf persberichten wanneer dat nodig is en organiseer netwerk- en themabijeenkomsten. Daarnaast ben ik personal assistant van een zzp’er die actief is op het gebied van HR-management. Ik zorg ervoor dat haar agenda overzichtelijk is en afspraken op tijd ingepland worden. Verder check ik haar stukken op taal- en spelfouten.

Netwerken vind ik leuk én belangrijk! Daarom ben ik lid van de Juniorkamer Apeldoorn (JCI), de Ladies Circle Berg & Bos en heb ik een eigen secretaressenetwerk opgezet: de Apeldoorn Assistants. Een werkplek bij Gold Works sluit hierbij ook perfect aan.

Instagram
LinkedIn
Pinterest
Gold Members Eline

Eline

“Voordat jouw zin af is zie ik het al helemaal voor me, ik ben nogal een beelddenker.”

Eline in 5 woorden: Creatieve bedenker, vrolijk, inspirator, gedreven en sportief
Wat drink je overdag: “Koffie en thee tegelijk.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Gin-vlierbloesem, limoenfizz cocktail.”

The Brand Movement

Hi, ik ben Eline van Gurp, trotse eigenaar van The Brand Movement en ik help ondernemers om een authentieke merkuitstraling neer te zetten zodat ze aan hun klanten kunnen laten zien wie ze echt zijn! Ik geef Canva ontwerp trainingen en workshops.

Ik ga 100% aanstaan van creatief coachen, love it! Daarnaast vind ik persoonlijke ontwikkeling super belangrijk, net als keihard genieten van het leven. Slim werken & hard genieten dus!

Ik ben zo dankbaar voor alle vrouwen om mij heen bij Gold Works. We kunnen elkaar inspireren, motiveren en samenwerken. Het zijn stuk voor stuk TOPPERS!

LinkedIn
Gold Members Marieke

Marieke

“Ik heb echt afwisseling nódig. Als ‘t te saai, standaard of gestructureerd wordt, ga ik zelf wel weer op zoek naar verandering.”

Marieke in 5 woorden: Nuchter, energie, ik-zet-mijzelf-altijd-op-1, sportief.
Wat drink je overdag: “Eerst koffie! Daarna drink ik liters thee.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Wijn. In alle soorten en smaken.”

Marieke | Feel Good at Work

Do you feel Good at Work?

Hi, ik ben Marieke! Getrouwd en een echte jongensmama van 2 stoere boys.

Ik ben het typische voorbeeld van jarenlang niet fijn voelen op het werk. Het heeft zeker 15 jaar geduurd voordat ik eindelijk mijn ideale baan vond.

In 2018 startte ik als zelfstandig loopbaancoach.

Tijdens het coachen ervaarde ik dat het om meer ging dan alleen werk. Dat werk pas écht leuk wordt en je je pas goed kunt voelen op je werk als het complete plaatje klopt. In 2021 was dit de start van Feel Good at Work!

En sindsdien heb ik dé baan die mij laat voelen dat ik op mijn plek zit, die mij voldoening geeft en waar ik eindeloos in kan groeien. Ik luister volledig naar mijn eigen dromen en wensen! En dat is wat ik anderen ook het allerliefste gun!
Voor mij voelt het sindsdien nooit meer als werken! En, ik heb weer energie voor 10 om, naast mijn werk, ook te sporten, te borrelen met vriendinnen, tijd te maken voor mijn partner én er op uit te gaan met de boys. Ik kan nu dus echt ja antwoorden op de vraag “Do you feel good at work?”

Instagram
LinkedIn
Dominique

Dominique

“The sparkling blonde who rocks your guest experience! 

Dominique in 5 woorden: Gastvrij, energiek, inspirator, tikkeltje ongeduldig, hart op de tong!
Wat drink je overdag: “Thee, water, elderflower bio met prik.
En je favo drankje ‘s avonds? “Een volle Italiaanse rode of witte wijn, prosecco en Aperol Spritz!”

Dominique | DG Hospitality

Hoi! Ik ben Dominique, the sparkling blonde who rocks your guest experience!

Hoe ik dat precies doe? Ik denk mee met jouw bedrijf over hoe jij je klantbeleving kunt optimaliseren. Soms doet een bedrijf nog niets actief aan klantbeleving, dan zetten we samen een “journey map” op waarin we contactmomenten met klanten aanstippen en waarop we beslissen hoe deze momenten zouden moeten verlopen. Wat zijn de piekmomenten binnen het klantcontact, waar kun je nét dat WOW-moment creëren, zodat je van je klanten ware fans maakt? Loyale  en tevreden klanten betekenen minder werk aan je sales activiteiten, meer werkplezier en meer omzet.

Daarnaast verzorg ik inspiratie sessies, workshops en trainingen om jouw team (of jou zelf) alle handvaten aan te reiken die jullie nodig hebben. Geen open deuren, maar interactieve sessies waarin de psychologie achter gastvrijheid wordt ontrafeld en je geïnspireerd aan de slag kunt.

Mijn hart én expertise liggen binnen de hospitality sector, maar ik heb inmiddels ook al uitstapjes mogen maken richting andere branches. Gastvrijheid is immers universeel!

Instagram
LinkedIn
Gold Members Iris

Iris

“Dance like nobody is watching!”

Iris in 5 woorden: Verbinder, nieuwsgierig, rake vragen, dancing queen, chocolademonster
Wat drink je overdag: “Gemberthee”
En je favo drankje ‘s avonds? “Gin-Tonic en witte wijn!”

Iris van Wieringen | Online Business Coach

Hi leukerd!

Ik ben Iris! Getrouwd met Ruben en mama van Saar (8 jaar) & Noud (5 jaar).

In 2019 ben ik gestart met ondernemen en na veel persoonlijke en strategische groei ben ik op dit moment business coach. Ik help online ondernemers om hun (nu nog) bescheiden potentie op dat podium te zetten. En met hun eigen strategie helemaal de spotlight te pakken.

Als NLP Master doe ik dit in mijn coachtrajecten voornamelijk door die rake vraag te stellen die jouw kijk op de wereld verandert, door alleen maar te luisteren naar de informatie die jij allang in je hebt.

Verbinding met jezelf en met de ander is hierbij het allerbelangrijkst. Daarom zit ik ook zo lekker op mijn plek bij Gold. Die verbinding hier is namelijk goud.

Daarnaast ga ik ook gewoon lekker op de actiemodus. Gewoon ‘doen’ dus!’

Instagram
LinkedIn

Jouw naam hier?

Gold Member worden?

Kom je uit omgeving Apeldoorn? Ben je op zoek naar een inspirerende, fijne werkplek in het centrum voor 5 dagen per week?

Neem contact met ons op en kom een keer langs, je bent van harte welkom!

LinkedIn
Gold Members Marieke

Marieke

“Ik heb echt afwisseling nódig. Als ‘t te saai, standaard of gestructureerd wordt, ga ik zelf wel weer op zoek naar verandering.”

Marieke in 5 woorden: Nuchter, energie, ik-zet-mijzelf-altijd-op-1, sportief.
Wat drink je overdag: “Eerst koffie! Daarna drink ik liters thee.”
En je favo drankje ‘s avonds? “Wijn. In alle soorten en smaken.”

Marieke | Feel Good at Work

Do you feel Good at Work?

Hi, ik ben Marieke! Getrouwd en een echte jongensmama van 2 stoere boys.

Ik ben het typische voorbeeld van jarenlang niet fijn voelen op het werk. Het heeft zeker 15 jaar geduurd voordat ik eindelijk mijn ideale baan vond.

In 2018 startte ik als zelfstandig loopbaancoach.

Tijdens het coachen ervaarde ik dat het om meer ging dan alleen werk. Dat werk pas écht leuk wordt en je je pas goed kunt voelen op je werk als het complete plaatje klopt. In 2021 was dit de start van Feel Good at Work!

En sindsdien heb ik dé baan die mij laat voelen dat ik op mijn plek zit, die mij voldoening geeft en waar ik eindeloos in kan groeien. Ik luister volledig naar mijn eigen dromen en wensen! En dat is wat ik anderen ook het allerliefste gun!
Voor mij voelt het sindsdien nooit meer als werken! En, ik heb weer energie voor 10 om, naast mijn werk, ook te sporten, te borrelen met vriendinnen, tijd te maken voor mijn partner én er op uit te gaan met de boys. Ik kan nu dus echt ja antwoorden op de vraag “Do you feel good at work?”